• Lorem ipsum

Celebs Beauty Company staat voor premium kwaliteit verkoop hair & beautyproducten. Tevens kunt u in onze salon terecht voor hair & beautytreatments. Onze behandelingen bestaan uit hair en beautystyling, waaronder tandenbleken, quick facials, dermaplaning, spa pedicure, gellak nailtreatments, beautyworkshops, hairsolutions treatments, steampod en silkpress styling, hairextensions en wigs. Wij zijn gevestigd in Rotterdam-Centrum.

Wij zijn officieel Partner van NU SKIN & E’TAE Natural Products

NuSkin is wereldwijd DE nr. 1 leverancier van beautyproducten en devices voor salon- en thuisgebruik. De BESTSELLER AgeLOC Nutriol Scalp & Hair System geeft dun, gestrest en ouder wordend haar weer volume, kracht en glans. Onze ageLOC Nutriol producten laten je haar er zichtbaar voller, dikker en gezonder uitzien. Het resultaat? Haar dat met de dag dikker, sterker en gezonder wordt. 

E’TAE Natural Products is een haarproductlijn doordrenkt met 20 natuurlijke ingrediënten. Het is ontworpen om het haar voor vrouwen, mannen, tieners en kinderen te verbeteren. Deze producten werken voor dunner wordend haar, onhandelbaar haar, kale plekken, baardgroei en overige haarproblemen.

Lees meer