• Lorem ipsum

BOTOX & BRAZILIAN KERATINE (VANAF 19/04/2021)

Een keratinebehandeling, ook wel een Braziliaanse uitbarsting of Braziliaanse keratinebehandeling genoemd, is een chemische procedure die gewoonlijk in een salon wordt uitgevoerd en die het haar tot wel 6 maanden rechter kan laten lijken. Het geeft het haar een intense glanzende glans en kan kroezen verminderen. Het proces houdt in dat je je haar wast en vervolgens een kapper de behandeling op nat haar laat borstelen, waar het ongeveer 30 minuten blijft zitten.

Wij geven de voorkeur om het haar eerst droog te föhnen en de behandeling op droog haar toe te passen. Vervolgens strijken we het haar in kleine secties plat om de behandeling te verzegelen. Het hele proces kan enkele uren duren, dus neem een ​​boek of iets rustigs mee om te doen!

Als u niet zeker weet of een keratinebehandeling geschikt voor u is, weegt u de voor- en nadelen hieronder af.

Mogelijke voordelen van keratinebehandeling

Het lichaam maakt van nature het eiwit keratine - het is waar haar en nagels uit bestaan.

De keratine bij deze behandelingen kan zijn afgeleid van wol, veren of hoorns. Bepaalde shampoos en conditioners bevatten keratine, maar meestal haalt u de grootste voordelen uit een salonbehandeling door een professional. Voordelen van een professionele keratinebehandeling of thuis een behandeling kunnen zijn: Glad, glanzend haar. Keratine maakt overlappende cellen glad om haarlokken te vormen, wat meer handelbaar haar en minder kroezen betekent. Dit zorgt voor haar dat droogt met weinig kroezen en er glanzend en gezond uitziet. Keratine kan ook het uiterlijk van gespleten haarpunten verminderen door het haar tijdelijk weer aan elkaar te hechten.

Langdurige resultaten

Zolang je voor een keratinebehandeling zorgt door je haar niet te vaak te wassen (2 tot 3 keer per week is voldoende), kan je keratinebehandeling tot wel 6 maanden duren.

Beter handelbaar haar

Keratine-behandelingen maken het haar beter handelbaar, vooral als uw haar bijzonder kroezend of dik is. Als je je haar constant verwarmt, zul je merken dat je haar met een keratinebehandeling sneller droogt. Sommige mensen schatten dat keratine hun droogtijd met meer dan de helft verkort.

Uw haar kan ook gezonder en sterker worden, omdat u het vaker aan de lucht kunt drogen, waardoor het tegen hitteschade wordt behoed.

Haargroei

Keratine kan het haar versterken en versterken, zodat het niet gemakkelijk afbreekt. Hierdoor kan het haar lijken sneller te groeien omdat de punten niet afbreken.

Producten

Binnenkort starten wij met de internationale training van een welbekende keratine merk. Na deze training zijn de behandelingen via onze boekingspagina te boeken.