• Lorem ipsum

COSMETISCHE SPA PEDICURE

Als u geen problemen heeft aan uw voeten, maar u wilt toch uw voeten mooi verzorgd eruit laten zien dan is een cosmetische Spa pedicure iets voor u. Dit is een ideale behandeling voor in de zomermaanden of indien u op vakantie gaat.

Wij zijn geen medische pedicure dus mocht u problemen hebben aan uw voeten of nagels dan is de beste stap naar de medische Pro-Voet pedicure. Wij verwijzen u eventueel graag door.

Heeft u veel eelt? Geef dit dan aub op tijd aan ons door zodat wij extra tijd kunnen inregelen. Er komen hiervoor extra kosten bij!

€28,87*AVP
op voorraad
Epoch Sole Solution Foot Treatment is een verjongende voetcrème voor mensen die last hebben van een ruwe, droge of gebarsten voethuid. Heeft u chronisch last van droge, gebarsten voethuid en heeft u al allerlei soorten crèmes geprobeerd, maar niets helpt Lees meer
Epoch Sole Solution
Epoch Sole Solution Foot Treatment is een verjongende voetcrème voor mensen die last hebben van een ruwe, droge of gebarsten voethuid. Heeft u chronisch last van droge, gebarsten voethuid en heeft u al allerlei soorten crèmes geprobeerd, maar niets helpt
€28,87*AVP