• Lorem ipsum

Peter Lamas

Peter Lamas creëert gezonder haar door de wellness van de hoofdhuid te stimuleren.

Peter Lamas

Peter Lamas creëert gezonder haar door de wellness van de hoofdhuid te stimuleren.

Peter Lamas is een bedrijf dat gelooft dat mooi haar begint bij de verzorging van de hoofdhuid. Elk product dat ze maken is geformuleerd om volledig parabenenvrij, sulfaatvrij en vooral veganistisch te zijn. Deze producten voor natuurlijke schoonheidsproducten gebruiken zachte, verzachtende ingrediënten om niet alleen de hoofdhuid te helen en te voeden, maar ook de rest van het lichaam. Het bedrijf brengt natuur en wetenschap samen in haar zoektocht naar hoogwaardige producten voor persoonlijke verzorging.


Chemisch-Vrije haar- en huidgezondheid met Peter Lamas

De plantaardige ingrediënten, kruiden en vitamines in de plantaardige formules van Peter Lamas zorgen ervoor dat uw huid en haar levendiger en gezond worden. Ze erkennen dat een goede schoonheidsbehandeling goed is voor je uiterlijk, niet alleen voor de korte termijn, maar ook voor de lange termijn. Ze vermijden alle conventionele chemicaliën die na verloop van tijd de huid beschadigen of de gezondheid van het lichaam beïnvloeden nadat ze zijn opgenomen. Hun producten zijn wreedheidsvrij en de formuleringen zijn ook vrij van ftalaten en SLS.


Botanische oplossingen die een betere gezondheid van het haar bieden

De Cubaanse oprichter Peter Lamas werkte jarenlang in enkele van de meest chique salons van New York na het behalen van zijn diploma cosmetica, en zag uit de eerste hand de effecten van agressieve, irriterende chemicaliën op de huid en het haar. Hij was getuige van conventionele behandelingen die droog, broos haar en een geïrriteerde huid veroorzaakten. Dit inspireerde Peter om de weg te banen naar een betere, gezondere toekomst voor huid- en haarverzorging door het oprichten van het natuurlijke en biologische bedrijf voor persoonlijke verzorging dat zijn naam draagt. Tegenwoordig brengt het bedrijf de voedende kracht van bamboesilica, avocado-olie, olijfolie, baobabboomolie en vele andere botanische producten voor gezondheids- en schoonheidzoekers door het hele land.